Sabi Sushi på Vikaterrasse.

 Lokalene kjenner du nok godt til allerede. Sabi Sushi har nemlig drevet restaurant og laget sunn, ærlig og ekte sushi på Vika siden 2017 – under navnet Genki by Sabi.

Nå er vi Sabi Sushi Vikaterrassen.  

For deg som gjest vil ikke dette innebære veldig store endringer, annet enn at vi nå kan tilby deg et enda større utvalg av smakfulle opplevelser. Favorittene dine fra Genki blir med oss videre, sammen med nye godbiter fra en utvidet og enda bedre meny. 

 

Vi baserer oss fortsatt på den japanske Izakaya kulturen, et uformelt spisested der vin og mat er i fokus. Vi bruker norske og japanske råvarer i sesong men er ikke redde for å utfordre den tradisjonelle stilen. Her er vi opptatt av å vise deg et samspill mellom moderne og tradisjonelle matteknikker.

Fra Sabi Sushi Vika har du Nationaltheatret stasjon et par minutter unna til fots, sammen med Oslo konserthus, Vika kino og flere av landets ledende bedrifter innen bank og finans. At vi ligger så sentralt, gjør det enkelt for deg som kunde å komme innom oss på vei fra eller til – enten du trenger møtemat, mat med deg hjem eller vil sette deg ned og nyte litt fred og ro på vår uteservering en vakker solskinnsdag.

Vi i Sabi Sushi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Sammen med landets fremste aktører innen fisk og sjømat, jobber vi hver dag for at våre kunder skal få oppleve sushi på en unik måte – ved å kombinere solide råvarer og solid håndverk.

 

Vi tror på sunn, ærlig og ekte sushi, med kvalitet i alle ledd.

Velkommen!

 

Vi tilbyr alle våre gjester gratis parkering i to timer nede i Vikaterrassen´s parkerings anlegg styrt av Q-park.

Husk å ta med deg parkerings billetten for validering av dette tilbudet. Tilbudet gjelder ved kjøp over 500,-