top of page
IMG_4123.JPG

Sabi Sushi Vika

Vikaterrassen, Ruseløkkveien 3, 0251 Oslo

    Sabi Sushi er Norges største og ledende kjede innen høy kvalitets sushi. Det er primært en take-away kjede men har også nydelige restauranter for dine-in kunder. Den første take-away åpnet i Stavanger i 2011 og per i dag er kjdeden å finne i Stavanger, Sandnes, Bryne, Haugesund og i Oslo-området. Sabi Sushi ønsker å ekspandere i hele landet. Sabi Sushi bruker kun råvarer av høy kvalitet. Målet er å gi kundene en uforglemmelig smaksopplevelse.

    Sabi Sushi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker råvarer fra kun seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet. Vår mat er modig i sin enkelhet med et godt stykke solid håndverk. Vi ønsker å la de naturlige smakene få fritt spillerom - uten unødvendige forstyrrelser. Vi tror på det enkle, den rene råvare og det gode håndverk. Vi tror på idealer som mange i dagens hektiske hverdag lett kan glemme. 

Dette er Sabi Sushi.

 

Fra Sabi Sushi Vika har du Nationaltheatret stasjon et par minutter unna til fots, sammen med Oslo konserthus, Vika kino og flere av landets ledende bedrifter innen bank og finans. At vi ligger så sentralt, gjør det enkelt for deg som kunde å komme innom oss på vei fra eller til – enten du trenger møtemat, mat med deg hjem eller vil sette deg ned og nyte litt fred og ro på vår uteservering en vakker solskinnsdag.

 

   Vi tilbyr alle våre gjester gratis parkering i to timer nede i Vikaterrassen´s parkerings anlegg styrt av Q-park.

      Husk å ta med deg parkerings billetten for validering av dette tilbudet. Tilbudet gjelder ved kjøp over 500,- 

bottom of page