top of page
IMG_4123.JPG

Om Sabi Sushi

Sabi Sushi er den raskest voksende sushi-kjeden innen høy kvalitets sushi i Norge.

Kjeden har til sammen 250 ansatte. Estimert omsetning for 2022 er på oppunder 300 millioner kroner. Siste tilskuddet på Sabi-stammen kom i slutten av juni 2022, da to nye Sabi Sushi restaurant og take away ble åpnet i Bergen. Etter sommerferien står Trøndelag for tur for den ekspansive kjeden.

 

Den første Sabi Sushi take away ble etablert i Stavanger i 2011. Kjeden har vokst raskt. Etter fem års drift hadde de åtte restauranter og take away i Rogaland. Da startet ekspansjonen til resten av landet. Kjeden er i dag på Vestlandet, Sørlandet, Østlandet og Trøndelag.

    Sabi Sushi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker råvarer fra kun seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet. Vår mat er modig i sin enkelhet med et godt stykke solid håndverk. Vi ønsker å la de naturlige smakene få fritt spillerom - uten unødvendige forstyrrelser. Vi tror på det enkle, den rene råvare og det gode håndverk. Vi tror på idealer som mange i dagens hektiske hverdag lett kan glemme. 

Dette er Sabi Sushi.

Sabi Sushi Vika

Fra Sabi Sushi Vika har du Nationaltheatret stasjon et par minutter unna til fots, sammen med Oslo konserthus, Vika kino og flere av landets ledende bedrifter innen bank og finans. At vi ligger så sentralt, gjør det enkelt for deg som kunde å komme innom oss på vei fra eller til – enten du trenger møtemat, mat med deg hjem eller vil sette deg ned og nyte litt fred og ro på vår uteservering en vakker solskinnsdag.

 

   Vi tilbyr alle våre gjester gratis parkering i to timer nede i Vikaterrassen´s parkerings anlegg styrt av Q-park.

      Husk å ta med deg parkerings billetten for validering av dette tilbudet. Tilbudet gjelder ved kjøp over 500,- 

bottom of page